Nieuwbouw en/of renovatie voor 
utiliteitsbouw en de agrarische sector

Utiliteitsbouw

PRO Cladding b.v. heeft voor u de totaal oplossing als het aankomt op dak- en geveltechniek in de utiliteitsbouw. Met onze ruime jarenlange ervaring weten wij wat de normen en wetgeving zijn en kunnen u daardoor perfect op maat adviseren. Onze rol in uw bouwtraject is het volledig ontzorgen van u als opdrachtgever, het geven van betrouwbaar en kundig advies tot en met het opleveren van uw bouwproject en de daarbij behorende nazorg!

Kennis en duurzaamheid
De kracht die wij als bedrijf hebben is dat onze ervaring en kennis gecombineerd worden met het oog op duurzaamheid. Wij denken verder en niet alleen aan hoe het project nu tot stand moet komen, maar ook hoe het project er over een aantal jaren verder er bij moet staan. Wij denken actief met u mee om het rendement van uw investering zo hoog mogelijk te maken.

Onze voordelen: Waarom wij uw ideale partner zijn?!

·      Meer dan 40 jaar branche ervaring,

·      Brede keuze in afwerkmogelijkheden.

·      Niet afhankelijk van bepaalde leveranciers/fabrikanten.

·      Maximale functionaliteit tegen minimale kosten,

·      Wij ontzorgen u volledig in elk traject- of bouwfase.

PRO Cladding b.v. is uw “complete” partner in dak- en geveltechniek
Wij zijn in staat om de meest uiteenlopende opslagloodsen, kantoor- en bedrijfs(verzamel) gebouwen te realiseren, of het nu gaat om het complete “TurnKey” bouwprojecten, het renoveren van bestaande bedrijfspanden of elke andere bouwfase van uw projecten, wij maken uw wensen realiteit.

Ook op het agrarisch gebied hebben wij jarenlange ervaring en kunde, ook in dit segment kunnen wij u volledig ontzorgen met uw nieuwbouw of renovatie van uw loodsen, hallen en schuren. Of het nu gaat om de revitalisatie van de gevels of het aanbrengen van het nieuwe dak, ook hiervoor kunt u volledig bij ons terecht.

 

Bent u benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden? Bel ons of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst!