Nieuwbouw en/of renovatie voor 
utiliteitsbouw en de agrarische sector

Agro bouw

PRO Cladding b.v. “Uw specialist in asbestsanering, dakrenovatie en zonnepanelen”!

PRO Cladding b.v. zorgt voor het gehele traject van asbestsanering, het aanbrengen van het nieuwe dak en het installeren van het betreffende zonne-energiesysteem en staat bekend om haar betrouwbaarheid, flexibiliteit en het leveren van een uitstekende prijskwaliteit verhouding. Het dynamische bedrijf is gevestigd in Ootmarsum en Helmond en opereert landelijk. PRO Cladding b.v. is een jong en dynamisch bedrijf welke samenwerkt met een aantal PRO-fessionele SCA-gecertificeerde bedrijven (SC 530) voor het verwijderen van asbest en asbesthoudende producten.

PRO Cladding b.v. adviseert en realiseert oa. de onderstaande disciplines:
– Asbestverwijdering: zowel buitensanering als binnensanering (incl. het verzorgen van een inventarisatierapport en sloopmelding bij uw gemeente),
– Dakrenovatie: in allerlei variante zoals asbestvrije golfplaten, sandwichpanelen enz.,
– Zonne- energiesystemen: hoge rendement zonnepanelen,
– Renovatie en nieuwbouw: wij verzorgen ook het complete renovatietraject, uitbreiding of nieuwbouw.

PRO Cladding b.v. realiseert projecten op het gebied van asbestsanering, nieuw dak en zonnepanelen door heel Nederland.

Wij ontzorgen u compleet en daardoor bespaart u tijd en dus kosten, verder heeft u ook één vast aanspreekpunt voor het gehele traject.
PRO Cladding b.v. verzorgt het gehele bouwtraject, van advies tot en met de oplevering/nazorg. Uw project is bij ons in goede handen.

Onze voordelen op een rij:
– Asbestverwijdering; milieuvriendelijk, veilig en gecertificeerd,
– Nieuw dak (on)geïsoleerd met hoge isolatiewaarden,
– Complete assortiment in zowel in Dak- en gevelsystemen als zonnepanelen, dakgoten, lichtstraten, ventilatienokken, stalgordijnen en LED stalverlichting,
– Zonnepanelen in diverse uitvoeringen met een zeer hoog rendement,
– Landelijk werkgebied,
– Advies en ondersteuning bij het aanvragen subsidies en materiaalkeuze,
– Prijsaanvragen worden vakkundig behandeld,
– Persoonlijk betrokken en één aanspreekpunt,
– Heldere afspraken,
– Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding,
– Professionele oplevering en nazorg.

Totaaloplossing door middel van het “alles onder één dak” concept!
Bent u op zoek naar een totaaloplossing? Dan is PRO Cladding b.v. uw partner in dak- en geveltechniek bij uitstek. Wij bieden u een totaalconcept dat begint met bij het luisteren naar uw wensen, tot het realiseren en opleveren van uw project. Alle disciplines worden door ons verzorgt als het nu gaat om het opstellen van een asbestinventarisatierapport of het aanvragen van een sloopmelding bij de desbetreffende gemeente, wij ontzorgen u volledig. Alles snel en efficiënt, zodat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden. Bovendien werkt PRO Cladding b.v. alleen maar met hoogwaardig en duurzaam materiaal. Daardoor blijft de kwaliteit altijd gewaarborgd.

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en offerte op maat.