Nieuwbouw en/of renovatie voor 
utiliteitsbouw en de agrarische sector

Dumebo DWS

Over Dumebo DWS (bron: Website Brancheorganisatie Dumebo DWS)

Dumebo DWS is een branchevereniging voor Metaalbouw. Wij zijn uw startpunt voor het ontwerpen en bouwen met metalen dak- en gevelsystemen. Alle brancheleden werken volgens de montagevoorschriften van de Kwaliteitsrichtlijn.

Dumebo DWS staat bekend als autoriteit op het gebied van bouwen met metaal. Wij werken nauw samen met de fabrikanten van dak- en wand panelen en toeleveranciers. Samen met MDG hebben wij de Kwaliteitsrichtlijn Metalen gevels en daken ontwikkeld.

Branchevereniging Dumebo DWS zet zich in voor specialistische aannemers voor metalen dak- en gevelsystemen. Als u lid wordt van branchevereniging Dumebo DWS helpen wij uw positie te verbeteren. Hierbij staan professioneel bedrijfsvoeren en verhogen van het kwaliteitsniveau hoog in het vaandel. DDWS heeft met de Kwaliteitsrichtlijn een instrument ontwikkeld dat gebruikt kan worden ter invulling van de te verwachten ‘Wet kwaliteitsborging voor het bouwen’ die is gericht op kwaliteitsborging van product, proces en personeel.

Als branchevereniging werken wij aan het verhogen van de kwaliteit van metalen gevels en daken. Daartoe is de Kwaliteitsrichtlijn en het Keurmerk opgesteld. Deze maken het mogelijk om kwaliteit meetbaar te maken. Dumebo DWS ondersteunt ook innovaties en onderzoek en draagt bij aan het opstellen van uniforme richtlijnen. Wij zetten ons in op de onderstaande terreinen:

Kwaliteit

Alle leden van Dumebo DWS zijn verplicht om de Kwaliteitsrichtlijn te onderschrijven en toe te passen. De leden hanteren de Algemene Leveringsvoorwaarden van Dumebo DWS. De voorwaarden zijn transparant, zonder verborgen kleine lettertjes. Elk Dumebo DWS-lid hanteert deze voorwaarden.