Nieuwbouw en/of renovatie voor 
utiliteitsbouw en de agrarische sector

Over ons

PRO Cladding b.v. is een nieuwe energieke onderneming met meer dan 40 jaar ervaring en is de expert op het gebied van duurzame dak- en geveltechniek. Met ons team van nuchtere en deskundigen mensen levert PRO Cladding b.v. gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit op het gebied van dak- en geveltechniek. Ons brede werkgebied strekt zich uit naar o.a. Nederland, België en Duitsland. Vanuit onze vestigingen in Ootmarsum en Helmond kunnen wij met onze brede disciplines onze opdrachtgevers in ons werkgebied compleet van dienst zijn. Onze doelgroepen zijn zowel de utiliteitsbouw als de agrarische sector, in zowel nieuwbouw als renovatie.

De gezichten achter PRO Cladding b.v.

 

Hans Vos oriënteert zich vanuit vestiging Ootmarsum.

Na zijn studie in 1990 MTS Bouwkunde en HTI Amsterdam te hebben afgerond, is Hans in de fantastische wereld van de Dak- en Geveltechniek terecht gekomen. Nu, 27 jaar later, met super veel ervaring en diverse specialistische opleidingen hierin, is het er toch van gekomen. Met al deze deskundigheid heeft Hans samen met Robert Walschots PRO Cladding b.v. opgericht. PRO Cladding b.v. wil zich in de markt zetten als “bouwpartner” in alle marktsegmenten. Meedenken in oplossingen, dat is ons streven.

Robert Walschots oriënteert zich vanuit vestiging Helmond.

Na het afronden van zijn studie Bouwkunde is Robert in 1992 met zijn carrière begonnen in de innovatieve wereld van de Dak- en Geveltechniek. Na ruim 25 jaar werkervaring te hebben opgedaan en een aantal succesvolle vakopleidingen te hebben gevolgd, vond Robert het tijd om zijn zelfstandige onderneming in de markt te verbreden. Vanaf begin 2017 hebben Robert en zijn compagnon Hans Vos hun krachten gebundeld en samen PRO Cladding b.v. opgericht.

 

Uw Bouwpartner!
PRO Cladding b.v. profileert zich als volwaardige bouwpartner die de gehele ontzorging, van welke disipline en in welke bouwfase dan ook, bij u volledig uit handen neemt. Hierbij staan een goede onderlinge samenwerking, de wensen van onze opdrachtgevers en het meedenken in oplossingen hoog in het vaandel.